Dongguan Haiteng Precision Machinery Co., Ltd.

Nieuws

Facebook \\\\\\\\ \\'s ouder gefinancierde smeerbaan tegen tiktok
Tijd vrijgeven: 2022-04-03 12:35:01  Hits: 19

WASHINGTON-FACEBOOK' S Ouderbedrijf Meta huurde een groot republikein-adviesbureau aan"orchestrate een landelijke campagne"die mensen tegen zijn rivaliserende tiktok, die eigendom is van het Chinese ByTedance, de Washington Post gerapporteerd over Woensdag.

Het adviesbureau, genoemd gerichte overwinning, gecontracteerd met tientallen public relations-bedrijven in de Verenigde Staten om"sway publieke opinie tegen Tiktok"te helpen, de krant gemeld.

De Washington Post verkregen interne e-mails van doelwit Overwinning dat een campagne heeft geschetst om Tiktok te ondermijnen. Het bedrijf gebruikte een mix van"genuine zorgen en ongegrond angsten"over tiktok om te proberen het publieke en politieke sentiment tegen te schakelen.

De campagne omvat het plaatsen van opinieartikelen en brieven aan de editor in grote regionalenieuwsverliezen, bevorderen Twijfelachtige verhalen over vermeende Tiktok-trends die daadwerkelijk zijn ontstaan ​​op Facebook, en duwen om politieke verslaggevers en lokale politici te trekken om de grootste concurrent tenemen, zeiden de krant.

employees met gerichte overwinning door Tiktok te ondermijnen door Tiktok te ondermijnen. APP-AS A Gevaar voor Amerikaanse kinderen en samenleving", volgens interne e-mails gedeeld met de Washington Post."

targeted overwinningnodig om

get de boodschap uit dat terwijl meta de huidige bokszak is, is TIKTOK vooral de echte dreiging Als buitenlandse app die"1 is bij het delen van gegevens die jonge tieners gebruiken#, schreef een directeur voor het bedrijf in een e-mail van februari, de Washington Post gerapporteerd."

meta bevestigd Dat het gerichte overwinning heeft ingehuurd.

we geloven dat alle platforms, waaronder tiktok, moet worden geconfronteerd met eenniveau van controle, consistent met hun groeiende succes,"woordvoerder Andy Stone zei in een verklaring."

zac Moffatt, CEO van Targeted Victory, said the company

manages bipartisan teams on behalf of our clients"."

It is public knowledge we have worked with Meta for several years and we are proud of the work we have done,"he said In een verklaring."

tiktok zei in een gemailde verklaring dat:

WE zeer betrokken zijn dat het opstellen van lokale media-rapporten over vermeende trends dieniet op het platform zijn gevonden, een echte wereldbeschadiging kunnen veroorzaken.""

eleven Jaren geleden, gebruikte Facebook een vergelijkbare tactiek en werd rood getrokkennadat het een prominente public relations-onderneming had ingehuurd om verhalen te planten die hard kritiek op Google

-39; s Privacypraktijken in toonaangevendenieuwsverliezen.&#in 2018, Inhuurde de firma van de openbare betrekkingen om oppositieonderzoek te doen over het bedrijf

39; s critici, in Clauding Billionaire Philantropist George Soros. Het bedrijf' s langdurig hoofd van de communicatie, Elliot Schrage,nam de schuld voor het goedkeuren van het inhuren van definities en soortgelijke bedrijven en Left Facebook.&#

voorgaand: Wat we zo ver weten over MU5735-c...

volgende: Ontwerpdocumenten klaar voor disc...